Русенската полиция залови 21-годишен мъж, който избягал от Затворническото общежитие от

...
Русенската полиция залови 21-годишен мъж, който избягал от Затворническото общежитие от
Коментари Харесай

Русенската полиция залови избягал затворник

Русенската полиция залови 21-годишен мъж, който избягал от Затворническото общежитие от открит вид във Велико Търново. Там той изтърпявал ефикасна присъда за период от година за осъществено закононарушение. Това заяви районният представител на Министерство на вътрешните работи в Русе Даниела Малчева, представена от Българска телеграфна агенция. 

В русенската полиция в късния следобяд през вчерашния ден била получена информация от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново за избягалия млад мъж, който е от Русе. Полицаите в крайдунавския град подхванали незабавни дейности за изясняване на случая. Създадена е била организация за определяне на местонахождението на пандизчията и неговото задържане. Имало и данни, че мъжът може да направи опит да се саморазправи със своята някогашна другарка, която трябвало да чества рождения си ден в Русе. 

Така към 21:00 ч. през вчерашния ден служителите на реда забелязали пандизчията в региона на ул. " Стефан Стамболов ", до момента в който към него са приближавали момче и момиче - някогашната му другарка.

Полицаите се насочили към тях, само че мъжът побягнал. След като го настигнали, той извадил нож и почнал да се самонаранява в региона на шията. По този метод желал да накара униформените да не го преследват. За да спре да се самонаранява, служителите на реда употребявали обезвреждащо електрошоково помощно средство. След това неотложно направили първични реанимационни дейности до идването на екип на Спешна помощ.

Младият мъж е откаран с кола за спешна помощ в Университетската болница " Канев " в Русе. Там му е оказана нужната здравна помощ. По информация от лечебното заведение пандизчията е в устойчиво положение и за живота му няма заплаха. Той е предаден за защита на чиновници от основна дирекция " Изпълнение на наказванията ".

По случая се води следствие от Русенската окръжна прокуратура.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР